eac.blogg.se

Woohoo

Kategori: Allmänt

 
 
 
 
Ja det blev väl kanske lite förvirrande med det förra inlägget, det var meningen att det skulle komma längst upp men det gjorde det ju inte. Men jag tror att detta kommer att komma längst upp som det ska. 
 
idag är Pia, Teresa och John ute och säljer ägg eller vad man ska säga. lastbilen lastas med ägg efter att vi har packat äggen i lådor, och sen åker dom runt till olika affärer i olika städer runt omkring och säljer dem. Detta göras varje tisdag, onsdag och torsdag. Så altså är jag och Violetta själva på farmen idag. jag vaknade vid 11 idag, vi käkade frukost vilket blev äggmacka med mjölk. Jag kommer nog att bli trött på ägg efter ett tag!! sen städade vi hela lägenheten som vi har tillsammans och det tog kanske en timme. Efter det sopade vi "lagret" där vi står och packar ägg. Sen var det dags att rida hästar :) men det gick inte så bra. hästarna verkade vara på lite dåligt humör så efter ett tag gav vi upp. Vi ska göra ett nytt försök imorgon. 
Idag är vädret väldigt fint. Det är ca 22 grader och strålande sol :D 
nu chillar vi ute i vädret och ska väl försöka hitta på nåt kul som vi kan göra tills vi ska packa ägg klockan 5.. 
 
det jag menade i förra inlägget var att vi åkte på en fyrhjuling, med fyrhjulsdrift som är värd 12000 dollar. 
 

Kommentarer

  • christina säger:

    Hej!
    Du verkar ju ha det bra. Då är det inget hemskt jobb då? Inget mockande eller så?
    Vädret ser ju fint ut. Här hemma verkar det som det ska bli bra nu till helgen. Skönt, vi jobbar bara en vecka till efter denna.
    Vi hörs på söndag via Skype.
    mamma

    2013-07-04 | 08:42:47

Kommentera inlägget här: