eac.blogg.se

Slappedag

Kategori: Allmänt

Igår natt trodde jag att jag skulle kunna somna i hyfsad god tid men så blev det inte. Jag var trött och hade ont i huvudet men lyckades aldrig somna. Så jag bara låg i sängen och vände mig fram och tillbaka tills klockan blev ca 7 på morgonen(det var då jag tittade senast på klockan) lyckades somna men jag hade satt alarmet vid 8.30 för ringa bonden som jag ville jobba hos. Vid 7.30 vaknar mina roomies som tänder lamporna, öppnar gardinen så solljus kommer in och börjar prata ganska högt om deras planer under dagen. Vid kvart över 8 lämnar dom rummet och jag är nu irriterad och mega trött. Vid 8.30 ringer klockan och jag försöker ringa bonden, John. Men han svarar inte och jag väljer att sova några timmar och försöka senare. Men efter nån timmer så ringer han tillbaka och vi snackar lite kort och jag "fick" jobbet. Jag ska ju som sagt dit på måndag och jag vet inte riktigt vad som väntar mig om jag ska vara ärlig! Men jag ska snacka lite med de tidigare backpackerna som har jobbat för han så jag vet lite iallafall. Efter att jag hade snackat med han var jag astrött och jag somnade typ som en stock. Och jag sov till klockan 17, vilket inte är så bra men det var ingen kvalitets sömn jag fick så nu ett par timmar senare är jag fortfarande trött och ser fram emot att få gå och lägga mig igen.
Det spöregnar ute!!!! När jag vaknade var jag jättehungring och var ju lixom tvungen att gå och handla mat så jag lånade ett paraply från repan och tog på mig regnjackan(som jag är tacksam för att jag tog med mig) och begav mig ut i regnet. Jag handlade en sallad, frukt och yoghurt som jag ska ha som frukost imorgon. 
Människorna som e här vet jag inte riktigt hur jag ska placera. Här e vissa som är i min ålder men det känns som dom flesta är lite äldre, det sitter ett gäng 40-60 åringar i sofforna och jag fattar inte riktigt vad dom gör här? Men sen så finns det ju yngre människor oxå, jag har bara snackar lite med vissa eftersom jag har ju sovit mest av dagarna som jag har varit här.. Sen sticker jag ju om ca en dag så jag känner inget behov av att komma in i "långtidsgängen" som e här. Det ör ett annat hostel än vad hur det var innan, men jag antar att det är för att det är denna tiden på året. Dom flesta backpackerna kommer ju inte förrens i nov/dec :)
Här ser ni var jag ska jobba :)
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: